در سایر توسط (140 امتیاز)
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مشاوران
هیچ بیمه ای ندارم چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در صورتی که تا کنون بیمه ای نداشتین میتونم به عنوان یک مشاور این موارد رو به شما پیشنهاد بدم :

1_ تهیه دفترچه بیمه سلامت:

برای داشتن یک دفترچه بیمه مثل سایر اقشار میتونین به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنین.ثبت نام ایندفترچه برای تمامی افراد آزاد بوده و بعد از ثبت نام و تحویل مدارک دفترچه صادر شده و میتوانید از خدمات آن استفاده نمایید.

2_ تهیه بیمه تکمیلی انفرادی:

برای استفاده از پوشش های درمانی بیشتر و یا سقف تهعدات بالا در صورتی که دو نفر از افراد خانواده شما نیاز به بیمه تکمیلی دارد میتوانید از بیمه تکمیلی خانواده ملت و یا در صورتی که تنها یک نفر هستید میتوانید از بیمه تکمیلی SOS (کمک رسان ایرانیان) استفاده نمایید.

3_ تهیه بیمه عمر به منزله بازنشستگی:

برای استفاده از مستمری بازنشستگی به همراه داشتن پوشش های بیمه ای با مضمون سرمایه فوت،سرمایه امراض خاص و پوشش از کارافتادگی میتوانید از شرکت های بیمه ای بیمه عمر و سرمایه گذاری را تهیه کرده تا در زمان بازنشستگی دغدغه خاطری از نظر مالی نداشته باشید.

توجه داشته باشید داشتن هر 3 مورد الزام نیست اما بهترین حالت خواهد بود.در صورتی که قصد شما از بیمه تنها بازنشستگی است مورد 3 پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

بهترین شرایط بعد از مشاوره و بررسی نیازها و شرایط شما پیشنهاد شده و بسته ی بیمه ای مورد نیاز شما طراحی خواهد شد.

میتوانید قبل از خرید و یا اقدام برای تهیه هرگونه بیمه جهت مشاوره رایگان به تلگرام اینجانب و یا سایر نماینده های حاضر در سایت پیام دهید.

با آرزوی سلامتی برای شما