در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
نوزادی که تازه متولد شده است تا زمان صدور شناسنامه و دفترچه بیمه چگونه از بیمه برخوردار میشود.آیا میتوان از دفترچه بیمه مادر برای او استفاده کرد ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با لام و احترام

نوزادان  تازه متولد شده تا زمان صدور دفترچه میتوانند از دفترچه مادر نوزاد استفاده کنند. والدین تا 45 روز پس از صدور شناسنامه نوزاد فرصت دارند تا نسبت به صدور دفترچه وی اقدام نمایند.

در خصوص بیمه های تامین سرمایه، نوزادان از بدو تولد میتوانند توسط یکی از والدین بیمه شوند و در سن 20 سالگی بازنشسته شده و حقوق دریافت نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با من تماس بگیرید.

پایدار باشید