در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام. من پس از ۸ سال کار در شرکت و پرداخت حق بیمه توسط کارفرما در سال ۹۵ با کارکردن ۴۵ روز از مورخه ۹۵/۰۱/۰۱ تا ۹۵/۰۲/۱۴ و با گرفتن برگ مرخصی از شرکت عازم مرخصی شدم .

شرکت بعد از گذشت ۳۵ روز از سال با حذف آیتم حق ماموریت در قرارداد به من گفت همین که هست و اگر نمی خواهی تسویه حساب و من قبول نکردم و پس از ۲۰ روز از پایان مرخصی و مراجعه به اداره کار شهر خودم ، (شرکت آنجا کارگاه دارد )و پر کردن فرم مربوط به درخواست بیمه بیکاری انجام دادم و فرم من در سیستم‌ آنجا ثبت و شماره زده شد.

 و پس از مدتی جهت دریافت سنوات و مطالبات از شرکت به اداره محل کار رفتم و پس از مدتی با شرکت به توافق رسیدم به جز اینکه شرکت باید حق ماموریت ۴۵روز سال ۹۵ باید برای من پرداخت کند.

آیا پس از پرداخت حق بیمه ۴۵ روز بیمه بیکاری به من تعلق می‌گیرد ؟ من برای دریافت بیمه بیکاری چه کار باید انجام بدهم ؟و به کجا باید مراجعه کنم؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
شما اگه تو ماه اخر که کار میکردید تاریخ اخراج و تاریخ واریز بیمه یکی باشه مشکلی پیش نمیاد در غیر اینصورت باید برای گرفتن بیمه ای که براتون بحساب نریخته باز شکایت کنید