در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده حدود یکسال و شش ماه در مجموعه فروشگاهی به عنوان کارگر و فروشنده مشغول به کار بودم، هفته گذشته درگیری با یکی از پرسنل اونجا بوجود اومد که البته تصاویر دوربین مداربسته کاملا این موضوع رو نشون میده که اون شخص دو مرتبه به سمت من حمله کرد و من شروع کننده نبودم!

با اینحال کارفرما از اون شخص تعهد کتبی گرفت و بنده رو با یک پیامک اخراج کرد...!!

حالا میخوام برای بیمه بیکاری اقدام کنم بدلیل وضعیت مالی

سوال من دو قسمت هست که امیدوارم جواب بدید:

۱. اصلا به من بیمه بیکاری تعلق میگیره؟ چون کارفرما قراردادنامه ای با ما امضا نکرده و صرفا پرداخت حقوق و لیست بیمه بوده که همش هم بموقع بوده

۲. آیا بیمه بیکاری من برای کارفرما بار مالی یا حقوقی داره؟! چون چند مرتبه ازشون درخواست نامه اخراج یا تعدیل نیرو کردم برای ارائه به اداره کار ولی ایشون هی امروز و فردا میکنه

تشکر
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .یکماه ازتاریخ اخراج مهلت شکایت دارین