در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
یک بار  سئوالم‌ را مطرح کردم  ولی جوابی داده نشد.

 من دو برادر معلول دارم چندین سال با معلولیت ذهنی وصرع که داشتند کار کردند وکارخانه  تعطیل وفروخته شد وهردو چون از مزایای قانونی  خود مثل بیمه بیکاری وحق سنوات و یا مزایای دیگر محروم شدند و جایی دگر هم نتوانستند کار کنند ودر کل بیکار شدند وبیمه انها  هم کاملا قطع شد  وکسی هم نتوانست به انها کار بدهد  وچون معلولیت اعصاب وصرع وذهنی  والایندهگی وشیمیایی موجب کوری از یک چشم واز چشم دیگر کم دید شدند  وکمیسیون پزشکی به علت معلولیتهای انها هردو را کارافتاده کلی کرد  ولی براساس ۱۹.۱  وماده ۶۵ مستمریها با حداقل حقوق  ونکته اینجا بود که وزارت کار رای سخت وزیان اور انها را تایید کرد ولی سازمان بیمه گفت که همه عناوین ان مثل ابکاری وخمکاری وپرسکاری را شما قید نکردی وباید بروی اصلاح کنی ومن گفتم شما حکم بازنشستگی انها را اجرا کن تا من بتوانم بهدها بروم تا اصلاحیه سخت وزیان اور انها را بگیرم وقسمت مستمری گفت که اگر میخواهی حکم اجرا بازنشستگی اجرا شود باید انصراف بدهی  از سخت‌وزیان اور وماهم انصراف دادیم ومحضری کردیم وحکم اجرا شد با حداقل حقوق ۱۵ سال بیمه پردازی   ومن قبول کردم وگفتم چرا نباید پرونده باز باشد مثل ماده ۱۴۸ تاهروقت اصلاح شد وبعد محاسبه شد وکارفرماهم پرداخت کرد در سوابق بیمه محاسبه شود ولی انها قبول نکردند وانصراف نامه سخت وزیان اور انها را گرفتند

 البته ناگفته نماند من چون گفتم که کارفرما چون دگر وجود ندارد وحتی معوقات لیمه ماده ۱۴۸ را هم پرداخت نکرده پس من الان حتی اگر اصلاحیه ان را هم بگیرم وبعد محاسبه شود کسی نیست که پرداخت کند پس بهتر است در حال حاضر حکم اجرا شود شاید راهی بعد باشد

 ایا راهی وجود دارد  برای سخت وزیان اور انها واقعا چندین نامه هم نوشتم برای مدیران سازمان تامین اجتماعی ولی هیچ کاری نکردند وجوابی هم ندادند

 وسوابق سخت و زیان انها درحدود ۱۶.۵ میباشد از وزارت کار  برای ارفاقی  ولی گفتم که چطور شد  با تشکر از شما‌
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام با شرایطی که اعلام کردید فقط یک راه وجود دارد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید واین آخرین راه میباشد انشاالله با ارایه مدارک در دیوان بتوانید موفق شوید