در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
محاسبه سخت و زیان آور ایثارگران چگونه است
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

بنابر دستورالعملی که در سال 1395 توسط هیات دولت در این زمینه تصویب گردید :

1-مشاغل سخت و زیان آور در بنیاد شهید و امور ایثارگران تصویب می گردد .

2-بهره مندی عملی از مزایای این دستورالعمل منوط به این نکته است که کارکنان مذکور در پست های سازمانی مربوطه شاغل باشند .

3- درجات مشاغل سخت و زیان آور به شرح زیر است :

الف- درجه 1 (1 ماه ارفاق به ازاء هر سال)  : متصدیان پست سازمانی پزشک که در مراکر درمانی جانبازان به صورت تمام وقت فعالیت می کنند .

ب- درجه 2 (2 ماه ارفاق به ازاء هر سال) :  متصدیان پست سازمانی مددکار که در مراکر درمانی جانبازان به صورت تمام وقت فعالیت می کنند .

ج- درجه 3 (3 ماه ارفاق به ازاء هر سال) :  متصدیان پست های سازمانی پرستار ، بهیار ، کمک بهیار که در مراکر درمانی جانبازان به صورت تمام وقت فعالیت می کنند .

با تشکر