در قانون کار و قرارداد کار توسط (150 امتیاز)
قرار بازگشت به کار را اگه اجرا نکم چی میشه؟ایا میتونم اجراش نکنم؟
با عرض سلام و خسته نباشید بنده کارگری داشتم که برام کار میکرد و بعد من اخراجش کردم و رفته اداره کار شکایت کرد کار به حل اختلاف رسید و اونا هم رای مبتنی بر بازگشت به کار دارند و حق السعی ایام بلاتکلیفی حالا تکلیف بنده چیه؟ من اگه نخواهم راهش بدم چی اداره کار بدم بگم ندارم خوب
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام .. درصورت صدور رای بازگشت بکار , حقوق ایام بلاتکلیفی طبق رای باید به کارگر پرداخت شده و مزایای سنوات پایان خدمت هم حداقل برمبنای سالی ۴۵ روز بایست محاسبه وپرداخت گردد ...
موفق باشید .