در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
سلام مدارک تشکیل پرونده برای فوت شدگان بازنشسته در نیروهای مسلح چیست
2 پاسخ
توسط (1,140 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

برای برقراری مستمری افراد تحت تکفل هیچ مدرکی نیار نیست و برای ایشان همزمان با دریافت اطلاعات فوت از ثبت احوال حساب حقوق افتتاح و مستمری و کمک هزینه تدفین به آن حساب واریز میشود. برای اطلاع از شماره حساب میتوانید با کارت ملی خود به دفاتر خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح یا شعب موسسه مالی و اعتباری کوثر مراجعه کنید.  برای بیمه عمر نیز چنانچه بازنشسته پس از 15 شهریور 96 در دفاتر خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح کاربرگ ذینفعان بیمه عمر را تکمیل کرده باشد به همین روش گفته شده مبلغ بیمه به حساب ذینفعان واریز میشود و چنانچه این کاربرگ در دفاتر مذکور تکمیل نشده باشد باید با مدارک

  • اصل و کپی کامل شناسنامه وکارت ملی فوت شده
  • گواهی فوت
  • جواز دفن
  • اصل یا کپی فیش حقوقی ماه حادثه یا ماه قبل
  • اصل یا کپی صورت سانحه (درصورت وجود حادثه)
  • اصل فرم ذینفع
  • درصورت نبود فرم ذینفع، می بایست انحصار وراثت انجام شود.
  • کپی شناسنامه و کارت ملی افراد ذینفع
  • شماره شبای حساب جهت افراد ذینفع از یکی از بانک های سپه یا انصار
  • ذینفعان یا وراث میتوانند به یک نفر وکالت بدهند و فقط مدارک همان یک نفر را ارایه نمایند
  • به اداره بارنشستگی نیروهای مسلح در استان محل سکونت مراجعه نمایید