در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
باسلام و عرض خدا قوت خدمت شما؛
من در یک شرکت ساختمانی کار میکنم که خود صاحبان شرکت، پروژه ای را که مربوط به خودشان است (پیمانکار نمی باشند)  مجتمع تجاری و اقامتی ساخته اند و پیمانکار نمی باشند، من به عنوان کارمند اداری در این شرکت مشغول به کار میباشم و حدوداً 9 سال به صورت مستمر بیمه این شرکت ساختمانی هستم، حال اگر با اتمام قرارداد و پایان کار با من ادامه همکاری نداشته باشند آیا به من بیمه بیکاری تعلق میگیرد؟

اگر جواب منفی است در چه صورتی من میتوانم از بیمه بیکاری استفاده نمایم با توجه به اینکه در تمام این 9 سال 3% بیمه بیکاری را هم شرکت به بیمه پرداخت نموده است؟

 سپاس فراوان از توجه و وقتی که جهت پاسخگویی به این سوال اختصاص میدهید.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه دارای قرارداد بوده اید و قرارداد شما به اتمام رسیده باشد میتوانید با قرارداد و نامه عدم نیاز از سوی کارفرما ، به واحد بیمه بیکاری اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به برقراری مزایای بیمه بیکاری اقدام نمائید.