در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
با سلام.با توجه به پاسخهای قبلی شما مبنی بر اینکه حق بیمه اختیاری در بازنشستگی 20 ساله بانوان محاسبه نمیشود و با توجه به اینکه من 3 سال از 20 سال را ماهیانه حدود پانصدهزار تومان پرداخت کرده ام تکلیف این مبالغ واریز شده چیست؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بازنشستگی پیش از موعد برای زنان به این شکل میباشدکه در زمان تقاضای بازنشستگی حتما باید مشمول قانون کار باشند وچونکه بیمه اختیاری دارای این شمول نمیباشد پس نمیتوان در بیمه اختیاری با بیست سال و42سال سن تقاضای بازنشستگی رو بدهید تکلیف پول شما این است که راه برگشتی برای پول نمیباشد