در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام وخسته نباشید

من میخوام بهترین شرکت بیمه عمر وبیمه تکمیلی را انتخاب کنم .میخوام در مورد همه ی بیمه ها اطلاعات داشته باشم تا بتونم بهترین رو انتخاب کنم .

در صورت امکان پکیجی از همه ی بیمه ها میخواستم تا بتونم مقایسه ای بین شرکتهای بیمه داشته باشم

ممنون وسپاسگزارم
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز از آنجا که بیمه مرکزی حامی تمام بیمه های عمر در تمامی شرکت هاست قوانین این بیمه در همه شرکت های بیمه ای یکسان می باشد و تنها تفاوت در برخی از جزییات است.