در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

قصد خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری دارم. چگونه می توانم جدول مقایسه بیمه های عمر همه شرکت های بیمه را دریافت کنم؟

ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
طبق فرمایش آقای حسینی تبار
جدول بیمه عمر باتوجه به پوشش های بیمه ای مورد نیاز شما ، مدت قرارداد، شرایط سنی و سلامتی شماو غیره متفاوت هستند واگر مایلید مقایسه ای انجام بدید با توجه به نیازهای بیمه ای خودتون جدول مورد نظر را از بهترین  مشاورین محترم بیدبرگ  دریافت کنیدبرای این کار به لینکی که جناب حسینی تبار در پاسخشون گذاشتن رجوع کنید
و بیمه مورد نظرتون, مطابق با نیازهاتون تهیه کنید
موفق باشید