در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (5,240 امتیاز)
از کجا میتونم اطلاعات کاملی برای بیمه عمر اتباع پیدا کنم؟
1 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)
سلام

دوست عزیزی که اهل کشورهای دیگه هستید علی الخصوص اتباع محترم افغانستانی.

بنده به همراه کارشناسان حقوقی معرفی شده از سوی سفارت افغانستان از جهت مختلف بیمه پاسارگاد بررسی

و کارشناسی شد . و قرارشد علاوه بر تحت پوشش قراردادن این عزیزان خدمات جانبی هم برای رفاه حال دوستان

انجام بشه. قراردادی که بسته میشه با مشاوره دقیق برمبنای شرایط اتباع بسته میشه و فرد با اطلاعات کامل

تحت پوشش قرار میگیره .

پس اگر یک زمان تصمیم داشتید ضمن تایید ازطریق کارشناسان زبده اهل افغانستان این نمایندگی بصورت تخصصی

درخدمت شما هست .