در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
با سلام
 اگر شخصی در یکی از مراکز حساس با امنیت بالا و وابسته به حکومت مشغول بکار میباشد و طبیعتا نمیتواند سؤالها و شکایات در مورد کار و کارفرمای خود را در هر مکان و سازمانی و نزد هر شخصی مطرح کند
در این خصوص  میخواستم بپرسم که مکان درست و قانونی که صلاحیت طرح مشکلات شغلی و قانونی با صلاحیت در حفظ اسرار بصورت قانونی را در کشور دارد چه مکان, سازمان یا ارگانیست تا برای شخص شاغل و افراد  شاغل در مکانهایی مشابه و خصوصا امنیت ملی مشکلی بوجود نیاید کجا میباشد و تحت چه شرایطی باید شکایت انجام شود.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
چنانچه مشمول قانون کار می باشید با مراجعه به مراجع حل اختلاف در ادارات کار نسبت به ثبت دادخواست کلی اقدام نمائید .

موفق باشید