در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
با سلام  احترما در حال حاضر نحوه محاسبه مستمری بازنشستگی در سازمان، طبق قانون برنامه ششم انجام نمیگیرد و کماکان طبق سنوات قبل و برنامه پنجم میباشد .

ایا امکان ارائه دادخواست و شکایت به دیوان عدالت اداری مبنی عملکرد غیر قانونی سازمان وجود دارد .

 ایا در صورت رای دیوان عدالت اداری،سازمان مکلف به اجرا و محاسبه مقرری بر اساس قانون جدید خواهد شد.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

تفاوتی نکرده است . در هر دو برنامه براساس 2 سال آخر است . در برنامه پنجم اگر رشد غیر متعارف حقوق در 2 سال آخر مشاهده شود میانگین 5 ساله را محاسبه می کنند . در برنامه ششم چنین چیزی حذف شده است ولی هنوز توسط تامین اجتماعی محاسبه نمی گردد.

با تشکر