در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام حدود یکسال ازسوابق بیمه ام مفقودشده که ازطریق دیوان عدالت پیگیرهستم برفرض این یکسال مفقودنشده باشد من باید 3ماه پیش بازنشسته میشدم  چنانچه دیوان عدالت بنفع من رای دهد ایا برقراری مستمری بازنشستگی از 3 ماه قبل باید انجام شود؟ ممنون از پاسختون
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

زمان برقراری و محاسبه بازنشستگی منوط به ارایه درخواست بازنشستگی میباشد لذا اگر درخواست ارایه و سوابق مفقود باشد پس از احراز سوابق میتوانید نسبت به برقراری از زمان درخواست اقدام نمایید عدم تمکین شعبه به برقراری از زمان درخواست بازنشستگی از طریق دیوان قابل اجابت خواهد بود