در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.بنده مدت یکماه  است که  در جای جدیدی مشغول به کار شدم .

محل کارم میخواهند که بنده رو بیمه کنن ولی من از طرف پدرم بیمه نیروهای مسلح (ارتش) دارم و خیلی خوب و کامل هستش.؟

آیا میتونم و راهی هست که بدون که اینکه بیمه ام از طرف پدرم قطع بشه از اینجا سابقه کاری برام رد بشه؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بیمه نیروهای مسلح صرفا در خصوص پوشش بیمه درمانی میباشد و منافاتی با بیمه شدن شما در تامین اجتماعی ندارد