در سایر توسط
اگر فردی پولی داشته باشه و بخواد اون پول رو در کسب و کاری سرمایه گذاری کنه، راهکاری برای بیمه کردن این سرمایه وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

این محصول بیمه ای در حال حاضر توسط شرکت های بیمه ای ایرانی ارائه نمیشه. ولی شرکت های بیمه می تونن با توجه به ریسک کار شما، حق بیمه ای دریافت کنند و در صورت شکست سرمایه گذاری این مبلغ رو به شما بدن.

اما همونطور که گفتم این محصول بیمه ای توسط شرکت های بیمه ارائه نمیشه