در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
سلام  ، من در پایان دیماه سال جاری 95 از سوی شرکت اخراج شده ام . شرکت اعلام می دارد قرارداد و نامه بیمه بیکاری را در صورتی به من می دهد که امضا نمایم تمام حق و حقوق خود را گرفته ام. بدون اینکه حق و حقوق و سنوات را پرداخت نماید.

با توجه به سابقه 15 ساله با این شرکت و ترس از عدم پرداخت سنوات چه راه دیگری وجود دارد که بدون نامه شرکت و قرارداد بتوانم به اداره کار برای دریافت بیمه بیکاری اقدام نمایم.

لیست بیمه که نشاهنده کار من در این شرکت می باشد موجود است

ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه کارفرما شما را اخراج کرده است می بایست هر چه سریعتر به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نمائید و نسبت به ثبت دادخواست خود مبنی بر بازگشت به کار اقدام نمائید و کار فرما مکلف به پرداخت حق السعی ایام تعلیق شما می باشد و شما به هیچ عنوان نباید نسبت به امضای دریافت رسید اقدام نمائید و در صورتیکه نیاز به بیمه بیکاری دارید و نمیخواهید در آن شرکت مشغول بکار شوید پس از صدور رای بازگشت به کار میتوانید نسبت به استفاده از بیمه بیکاری اقدام نمائید.