در بیمه درمان تکمیلی توسط
شرایط بیمه درمان تکمیلی انفرادی یا خانوار شرکت بیمه میهن چیه؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در حال حاضر بیمه میهن طرحی برای بیمه درمان تکمیلی انفرادی یا خانوار ندارد

در صورتی که می خواهید بیمه تکمیلی درمان به صورت انفرادی یا خانوار انجام دهید می توانید تعرفه و پوشش های شرکت های ارایه دهنده را در سوال زیر مشاهده نمایید:

بیمه درمان تکمیلی انفرادی

برای خرید بیمه تکمیلی از شرکت مد نظر می تونید به یکی از نمایندگی های مجاز شرکت مربوطه مراجعه نمایید یا از طریق بیدبرگ اقدام نمایید:

 مشاوره رایگان خرید بیمه  در www.bidbarg.com