در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

مدارک لازم برای خرید بیمه تکمیلی بیمه میهن
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که برای ثبت نام بیمه تکمیلی بیمه میهن و یا هر شرکت دیگری،نیاز به این هست که شما در جایی شاغل باشین که لیست بیمه تامین اجتماعی برای شما و سایر همکاران تون از طرف کارفرما رد بشه.

ضمنا برای ثبت نام،تعداد کارگران و خانواده های تحت تکفل شون باید حداقل به 50 نفر برسه و طبق قانون بیمه مرکزی میبایست حداقل 80% از این تعداد بیمه تکمیلی رو ثبت نام کنن.

مدارک لازم برای ثبت نام بیمه تکمیلی عبارتست از:

1-آخرین لیست بیمه تامین اجتماعی کارگاه.

2-کپی تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی افراد خانواده.

3در صورت داشتن بیمه عمر و حوادث،فرم تعیین ذینفع های بیمه گذار اصلی.

4-در صورت صدور کارت عضویت توسط شرکت بیمه،یک قطعه عکس از تمامی نفرات.

5-واریز اولین قسط پس از عقد قرارداد توسط کارفرما.
این شرایط اولیه ثبت نام بیمه تکمیلی در کلیه اقصی نقاط ایران هست.

میزان حق بیمه،نوع و سقف پوششها و سایر شرایط قرارداد طبق توافق کارفرما (به نمایندگی از طرف کارگران) با شرکت بیمه محقق خواهد گردید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام