در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

  آیا بیمه تکمیلی گروهی بیمه میهن خوب است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که بیمه تکمیلی شرکت بیمه میهن و سایر شرکت های بیمه بدلیل اینکه مجری قراردادهای بیمه تکمیلی تمامی شرکتهای خصوصی بیمه شرکت کمک رسان ایران(SOS) می باشد در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد و میتوانید با خیال راحت آن را ثبت نام نمایید.

در صورت تمایل میتونین بیمه تکمیلی مورد نظرتون رو هم از بنده که نماینده مستقیم شرکت کمک رسان ایران با کد 353 می باشم،با مشاوره های رایگان پیش از ثبت نام و شرایط عالی خریداری نمایید.

فقط پیشنهاد میکنم قبل از عقد قرارداد از مراکز طرف قرارداد کمک رسان در اقصی نقاط ایران اطلاعات کامل دریافت نموده،سپس اقدام به عقد قرارداد نمایید.

بیمه نامه خود را از نماینگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با  تجدید احترام