در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
سلام صبح به خیر

بیمه رانندگان پرداخت میکنم.۳/۱۲/۹۵سی سال سابقه ام تمام میشود.تامین اجتماعی گفته اگر به جای۳/۱۲/۹۵__
۲۷/۱۲/۹۵تقاضای بازنشستگی بدهی حقوق بازنشستگیم بیشترمیشود می‌خواستم ببینم درست است یانه. اگردرست است دلیلش چیست

درضمن حقوقم طبق دستمزد اداره کار روزانه ۳۵۰۰۰تومان است .حقوق بازنشستگیم چقدر میشود

ممنون ازراهنمائی شما
باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هیچ فرقی نمیکنه که در تاریخ 27درخواست بدی یا3اما مبلغ بازنشستگی براساس میانگین دو سال آخری که حق بیمه پرداخت کردید