در بیمه آتش سوزی توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و خسته نباشین.

هزینه بیمه آتش سوزی چنده؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

لطفا بفرمایین که منظورتون از بیمه آتش سوزی،برای کجاس؟

برای منزل؟

محل کار؟

کارخانه؟

یا کجا...؟

بیمه آتش سوزی در ایران یکی از ارزان ترین نوع بیمه های اموال بوده که در شرایط مختلف نرخهای مختلفی دارد،و اصولا بدلیل اینکه هنوز فرهنگ این بیمه نامه در ایران جا نیفتاده،مردم ما فکر میکنن که حق بیمه ،هزینه هست!!!

اگر شما بابت ۱ میلیارد تومان ارزش دارایی،مغازه و یا کارخانه تان،در سال مثلا ۱۰ میلیون تومان هزینه نمایید(سرمایه گذاری کنین)،اگر بعد از ۱۰ سال حق بیمه دادن،مثلا۱۵۰ میلیون پول دهید و هیچ اتفاقی نیفتد،بعد از ۱۰ سال که ارزش آن ۱ میلیارد الان حداقل شده۴-۳ میلیارد،و شما به یکباره با فاجعه ای مثل ساختمان پلاسکو  روبرو بشین،آیا اون ۱۵۰ میلیون تومان،ارزش بازگشت آن ۴-۳ میلیارد را برایتان ندارد؟

دقت کنین،بیمه حفظ منابع امروز شماست،نه جزو خرج کرد و پول به دور ریختن شما.

بیمه را جدی بگیریم.