در بیمه آتش سوزی توسط
سلام

خسته نباشید

میشه راهنمایی کنید هزینه بیمه آتش سوزی منزل چقدر میشه؟مدارک چی میخواد؟حتما باید حضوری بیمه کنیم یا غیر حضوری هم میشه؟

مرسی
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

حق بیمه شما وابسته به ارزش ساختمان و اثاثیه و پوشش های مورد درخواست می باشد.

به عنوان مثال حق بیمه آتش سوزی در بیمه ملت برای یک ساختمان صد متری با موجودی اثاثیه 50 میلیون تومانی برای پوشش های حریق،انفجار و صاعقه با احتساب 10 درصد تخفیف پرداخت نقدی مبلغ  33 هزارتومان برای یکسال می باشد.

شما می توانید با تماس تلفنی فرم های خود را تکمیل نموده اگر احتیاجی به بازدید باشد کارشناسان ما حضوری خدمتتان خواهند رسید. و پس از صدور بیمه نامه نیز به صورت رایگان بیمه نامه تحویل تان می گردد.