در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
سلام. ممنون از جوابتون که کامل بود

. عرض کنم که  وقتی به شرکت بیمه مراجعه میکنم که چرا با گذشت ۴ ماه از تکمیل مدارک. دیه را پرداخت نمیکنید؟

جوابشون اینه که چون اتوبوس بوده و تعداد مجروحان و فوت شده ها. زیاده به این خاطره که پرداخت نمیشه

. و بازهم وعده سر برج و ۲۰ روز دیگه و.... میده. الانم میگند میخواییم  بریزیم به حساب دادگاه. اگه بخواند بریزند.

 چند روز طول میکشه دادگاه پولو بده به ما

 و اینکه آیا دادگاه دیه رو به روز پرداخت میکنه یا همون سقف تعهد که بیمه میگه بیشتر از ۱۵۲ میلیون نمیده.

ممنون که جواب میدید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اینکه میزان خسارات بالا بوده دلیلی بر تاخیر در پرداخت دیه نمی باشد و در. صورتی که تمامی مدارک کامل تحویل بیممه داده شده باشد و بیمه بدون دلیل تاخیر کند باید جریمه ای معادل نیم در هزار بابت هر روز تاخیر به زیان دیده پرداخت کند  ولی شاید بخاطر اینکه تصادف دارای حوادث جرحی هم بوده به علت طولانی بودن دوره پزشکی قانونی صدور حکم دادگاه به تاخیر افتاده ولی در هر صورت دیه باید تا سقف تعهد بیمه بصورت یوم الادا پرداخت شود و مابه التفاوت از  صندوق تامین خسارات بدنی قابل دریافت خواهد بود

و اکر به حساب دادگستری واریز بشه باید بعد از چند روز پرداخت شود