در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام .ميخواستم ببينم دادگاه همون روز كه تاريخ معاينه مجدد ميزنه حكمو صادر ميكنه يا طول ميكشه ؟ يعنى ٢٠ روز بعد از تاريخ دادگاه پولو بيمه پرداخت ميكنه؟ ممنون ميشم جواب بديد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
نه الزاما اینطور نیست. شما اگر در پزشکی قانونی معاینه مجدد نخورید ، نامه رو به دادگاه میرسونید و قاضی اونو بررسی و تایید و مدیر دستور تایپ دادنامه و ابلاغ اونو میده .همین پروسه تو جایی مثه تهران ۱ماه طول میکشه . بعدازاون ۲۰روز برای اعتراض و بعدش قطعیت رای وابلاغ به بیمه گر‌. اونجاهم که باید ۲۰ روزه پرداخت کنن ولی تا دوماه طول میکشه