در بازنشستگی و مستمری توسط (240 امتیاز)
سلام. اینجانب طبق قراردادی که با تامین اجتماعی بستم ماهانه بیمه مشاغل ازاد 12 درصد واریز میکنم البته باحداقل حقوق.
 گویا اشخاص وا فراد باتجربه به بنده اطلاع دادن که پرداخت حق بیمه انهم با حداقل حقوق چه بیست سال واریزکنی چه سی سال درمبلغ حقوق بازنشستگی هیچ تاثیری نداره و فرقی نمیکنه وحقوق بازنشستگی چه 20سال و چه 30 سال به یک اندازه حقوق میگیری

 یعنی افزایش حقوق شامل نمیشه .

به اینجانب گفتند که 20 سال واریزکن بعد درخواست بازنشستگی بده.

سوال بنده این است که ایا با حداقل حقوق دراینده با 20 سال درخواست بازنشستگی بدم یا 30 سال؟

(لطفاخوب توضیح بدین)
توسط (240 امتیاز)
سوالی که بنده پرسیدم یعنی هیچ جوابی نداره....کسی نیست به سوال فوق جواب بده.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام با توجه به قوانین فعلی در صورت داشتن 20 سال سابقه ، حقوق بازنشستگی معادل حداقل حقوق وزارت کار در آن سال می باشد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

محاسبه آنلاین حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی