در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام من29سال سابقه بیمه دارم و در شرکتی کارمیکنم که حد اقل بیمه را برایم واریز کرده .آیا میتوانم بیشتر از 30 سال بیمه واریز نمایم و بعد از 30سال از شرکت تسویه کنم و در جایی دیگر با حقوق و بیمه بالاتر کار نمایم بعد از دو سال بازنشسته شوم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
در صورتی که بیمه اجباری پرداخت می نمایید نمی توانید در کارگاه فعلی بیش از افزایش سالانه حق بیمه پرداخت نمایید در صورت تغییر شرکت دهیدشما می توانید به بیمه پردازی با حقوق بیشتر طبق قرارداد و شغلتان حق بیمه پرداخت نموده و تاسقف 35 سال هم می توانید واریز حق بیمه داشته باشید.