در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بنده از سالهاي 76 لغايت 86 در يك شركت خصوصي مشغول بكار بودم ليكن هيچگونه حق بيمه اي براي اينجانب پرداخت نگرديده است

 امروز كه به شركت مراجعه كردم كارفرما قبول كرد كه كوتاهي نموده اما گفت خودت بايد اين 10 سال را پرداخت كني حال سوال من اين است كه مبلغ پرداختي چقدر مي باشد
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

اگر مدرکی دارید که اثبات کند در آن شرکت مشغول بکار بوده اید ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه شما به استناد ماده 148 قانون کار می باشد و محاسبه حق بیمه براساس حقوق فعلی شما + 80 درصد جریمه تاخیر محاسبه خواهد گردید.