در دیه و بیمه خودرو توسط (170 امتیاز)
تاکسی که وظیفه قانونی در حوزه شهر دارد اگر بدون مرخصی خارج از شهر دچار حادثه شود آیا شرکت بیمه مرخصی معتبر را ملاک عمل قرار میدهد یا خیر
1 پاسخ
توسط (170 امتیاز)
هرگاه به هر علتی حق بیمه کمتر از حق بیمه واقعی پرداخت شود، شامل قاعده نسبی می شود، مثلا اگر نرخ حق بیمه تاکسی درون شهری و برون شهری متفاوت باشد می تواند بر خسارت پرداختی تاثیر بگذارد، در غیر اینصورت تاثیری در خسارت ندارد و فقط جریمه تخلف راهنمایی و رانندگی محاسبه و دریافت می شود.
مثل نداشتن معاینه فنی که جریمه دارد و حتی باعث صدور یا عدم صدور بیمه برخی ماشین ها می شود اما در صورت حادثه ربطی به خسارت پرداختی ندارد