در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
باسلام خسته نباشید من در سامانه سوابق بیمه تامین اجتماعی ثبت نام میکنم برام اسمس میآید که اطلاعات هویتی شما درست نیست در حالی که هم چی درست وارد کردم میخواستم راهنمایی کنید مرسی.
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

پیامک ثبت نام ارسال شده توسط سایت جدید سابقه بیمه در صورت مغایرت اطلاعات :

جناب آقای/ سرکار ******* اطلاعات هویتی وارد شده توسط شما با پایگاه مرجع مطابقت ندارد. چنانچه اطمینان دارید در زمان ورود اطلاعات اشتباهی رخ نداده، با در دست داشتن مدارک هویتی خود به نزدیکترین شعبه مراجعه نمائید.سازمان تامین اجتماعی

“در صورتی که پیامک فوق را دریافت کردید نیازی نیست به شعب تامین اجتماعی مراجعه نمایید و در هفته آینده دوباره برای ثبت نام اقدام نمایید”

راهنمای ثبت نام سوابق بیمه