در سوابق بیمه توسط
در سایت سوابق بیمه ثبت نام کرده ام . پیام ثبت نام شما با موفقیت انجام شد  منتظر پیامک فعالسازی  باشد داده است . ولی بعد از 4 روز هنوز پیامک تایید ارسال نشده است .

برای ثبت نام  دوباره وارد شدم . پیغام شما قبلا ثبت نام کرده اید منتظر پیامک ادامه ثبت نام باشد داده شده

لطفا راهنمایی نمایید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با توجه به جدید بودن سایت و راه اندازی آن فعلا دارای نواقص و اشکالاتی میباشد واز همه مهمتر کند و به روز نیست و اطلاعات با تاخیر به کاربرارسال میگردد پیشنهاد میگردد فعلا صبر نماید تا اشکالات مرتفع تا دچار مشکلات نگردید