در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام
من یک سال در شرکتی کار میکردم و بعد از یک سال و پایان قرارداد،نامه عدم نیاز به من دادند و در زمان انجام کار باردار بودم،ولی من برای بیمه بیکاری اقدام کردم و کمیسیون رای به دریافت بیمه بیکاری من دادند در حین انجام تکمیل مدارک برای دریافت مقرری،متوج شدند که من باردارم و گفتند به افراد باردار بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد و نامه مرا دوباره به کمیسیون فرستادند و این بار رد شد و گفتند نمیتوانی که بیمه بیکاری دریافت کنی و باید بیمه زایمان دریافت میکردی و باید بری از کارفرما شکایت کنی که چرا بیرونت کردند و برگشت به کار برات میزنند،خب این یعنی چی؟

 یعنی بعد شکایت بیمه زایمانم و اداره بیمه میده؟ و اینکه اسم من تو لیست بیمه رد نشده چی؟و بعد از شکایت، برای کارفرما چه اتفاقی می افته؟میخواستم ببینم اگه نخوام شکایت کنم راه حلی دارم؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام این که مقرری بیکاری برای شما ثبت شده ودوباره ابطال کردن کار منطقی وقانونی نیست اما متاسفانه در بعضی موارد سلیقه ای عمل میکنند اما چنانچه به نتیجه نرسیدید اقدام به شکایت در دیوان عدالت اداری بنمایید تا بلکه از این طریق به نتیجه برسید