در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
باسلام من بیمه عمر خریداری کردم ک روش پرداخت ان شش ماهه است .

شش ماه اول را پرداخت کرده اما موعد قسط دوم شش ماهه دوم راهنوز پرداخت نکرده و پشیمان شده ام میخواهم ان را فسخ کنم .

منظورم این است که هنوز یک سال از قرارداد نگذشته و اگر من این قرارداد را فسخ کنم ایا تمام حق بیمه پرداختی بمن برگردانده میشود یا خیر؟

 سپاس دارم اگر من را راهنمایی بفرمایید.
4 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز از آنجا که شرکت بیمه با بیمه کردن شما حدود 50 تا200 میلیون ریسک پذیرفته و هزینه های بیمه گری در 5سال اول فسخ همراه با ضرر خواهد بود.

توصیه میکنم قرارداد بیمه عمر خودتون رو فسخ نکنین میتونین مجدد یک مشاوره بگیرین و شرایط قرارداد خودتون رو کمی تغییر بدین.