در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام در صوت فسخ بيمه پارسيان ضرف چه مدت مبلغ بيمه بازپرداخت مي شود
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
اگر کمتر از یک ماه بعد از ارائه پیشنهاد اقدام کنید جهت فسق قرارداد کل حق بیمه به شما برگشت داده میشود ولی بیشتر از یک ماه هزینه های اداری کسر و مابقی به شما پرداخت میشود. اگر نمایندگی که از آن بیمه تهیه کرده باشید پیگیر باشد  می بایست کمتر از یک هفته به شما پرداخت شود