در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (150 امتیاز)

سلام.خسته نباشید واقعا از سایت خوبتون وراهنمایی هاژ بی چشمداشت تون ممنونم.

 من سه ساله بیمه عمر دانا دارم. چند بار از بیمه گر پرسیدم که کسی تا بحال حق بیمه عمر رو گرفته ,چه بصورت یکجا و یا مستمری،که اون نم در جواب نقل قولی از مسول بیمه دانا مرکزی می کرد که یه عده گرفتن. سوالم اینه بغیر از کارمندها کسی گرفته؟

3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

در بیمه های عمر و پس انداز که از دهه۷۰ مرسوم بوده،و قراردادها عموما ۱۵ ساله بوده،بله.

کسانی که در این دوره بیمه نامه ای خریداری نمودن،اگر فوت کردن که غرامتهای فوت شون رو ذینفع های بیمه نامه دریافت نمودن.

اگر هم در قید حیات بودن،مبلغ پس اندازی اون بیمه نامه هارو دریافت کردن.

در حال حاضر،بیمه های جدیدی که با تنوع پوششی بیشتر به بازار اومدن،از سال ۱۳۸۲ توسط بیمه کارآفرین آغاز شدن،ولی بعلت مدت کم شون از نظر زمانی،هنوز کسی به حداقل اون مدت که ۲۰ ساله نرسیدن.

پس بنابراین تعهدات پرداخت شرکت ها از سال ۱۴۰۲  به بعد تازه آغاز خواهد شد و در این رابطه قطعا پاسخ سوال شما منفی خواهد بود.

اما در رابطه با پرداخت خسارت های بیمه شدگان،روزانه هزاران پرونده در شرکت های بیمه ای در حال پرداخت  می باشند.