در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام کارمندهستم با۵۳سال سن میخواستم در مورد بیمه عمروپس انداز پارسیان بپرسم میشه لطفادوستان راهنمایی کنند
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

در بيمه هاي عمر شكل كلي بدين صورت هست، كه شما مبلغي رو در سال بابت حق بيمه در بيمه نامه پس انداز مي كنيد. مدت قرارداد هم حداكثر با توجه به سن شما ١٧ سال مي تواند باشد.

در مدت قرارداد تحت پوشش هاي بيمه اي هستيد كه در بيمه هاي مختلف تا ٧٠ درصد همه يكسان هستند و تفاوتهايي هم دارند.

در انتهاي قرار داد تمام پولي كه پرداخت كرديد رو با سودش محاسبه مي كنن به شما عودت داده ميشه كه در صنعت بيمه معروف هست به بازنشستگي.

پوشش ها: فوت، حادثه، بيماري خاص، ازكارافتادگي مي باشد.

در پاسارگاد  بيمه اتشسوزي و درمان تكميلي هم دارد. در بخش حادثه هم هزينه پزشكي حادثه پرداخت مي گردد كه در بقيه بيمه ها نيست.

از لحاظ سود پرداختي يه حداقل تضمين شده و علي الحساب رو بيمه مركزي براي همه تعيين كرده كه براي همه ليمه ها يكسان است.

يك سود مشاركت علاوه بر ان هر شركت بيمه اي در هر سال كه اعلام مي كند به ان اضافه مي كند كه متغيير است. در پاسارگاد امسال و سال گذشته ٢٣ درصد مي باشد.