در بازنشستگی و مستمری توسط
برای افزایش حقوق بازنشستگی چه ارتقای شغلی مورد قبول است
1 پاسخ
توسط
مستمری بازنشستگی به دو عامل بستگی دارد. سنوات پرداخت حق بیمه و حق بیمه پرداختی در دو سال قبل از بازنشستگی. مورد دوم بسیار مهم است ولی امکان افزایش حقوق در دو سال آخر خارج از مقررات وجود ندارد زیرا اگر افزایش در دو سال آخر غیر متعارف باشد و به دلیل ارتقاء شغلی نباشد 5 ساله محاسبه می‌شود که مستمری را پایین می آورد. تنها راه آنست که ارتقاء شغلی صورت بگیرد در غیر این صورت افزایش ها فقط باید در چارچوب افزايش های قانونی شورايعالي کار و هیات وزیران باشد

مثلا از سمت کارگر ساده به سرپرست قسمت ارتقاء یابد. اگر طبقه بندی در کارگاه اعمال شده براساس آن ارتقاء شغلی یابد