در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

تا زمانی که مستمری بگیر(پسر) گواهی اشتغال به تحصیل به سازمان تامین اجتمایی ارائه دهد حقوق واریز می شود

می خواستم بدونم اگر ازدواج کند حقوق او قطع می شود؟یعنی در حین تحصیل ازدواج هم بکند

با تشکر
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

قانون گذار در خصوص ازدواج فرزندان ذکور مستمری بگیر اعلام نظر نکرده و شرط مجرد بودن فقط برای فزاندان دختر مستمری بگیران لحاظ میشود.

از آنجا که برای تمدید زمان مستمری فرزندان ذکور، تنها ارائه برگه گواهی اشتغال به تحصیل کفایت کرده و شناسنامه را دریافت نمیکنند، بنابراین در صورت ازدواج ایشان به شرط تحصیل حقوق مستمری قطع نمیگردد.

موفق باشید