در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده در فاصله بین لیسانس و فوق لیسانس  هستم،زیر مجموعه پدرم،این یکسالی که دانشجو نیستم چگونه می توانم همچنان از بیمه پدرم استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام

دوست گرامي

طبق قانون تامين اجتماعي،

فرزندان ذکور بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران (تا پایان سن 22 سالگی) و پس از آن درصورت اشتغال به تحصیل طبق ارائه گواهی معتبر از مؤسسات رسمی و آموزشی و یا ازکارافتادگی کلی تأییدشده توسط کمیسیون‌های پزشکی و فرزندان دختر به شرط آنکه ازدواج نکرده و شاغل نباشند از افراد تحت‌تکفل بیمه‌شده هستند که می‌توانند به تبع وی از خدمات درمانی استفاده کنند