در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام.

خیر متاسفانه شما از شرایط لازم قانونی برخوردار نیستید.

مشمولان قانون بازنشستگی  در صورت دارا بودن شرایط زیر حق استفاده از مستمری بازنشستگی را خواهند داشت:
         - حداقل سابقه پرداخت حق بیمه مقرر را قبل از تاریخ تقاضای بازنشستگی دارا باشند .
         - سن مرد به شصت سال تمام و سن زن  پنجاه و پنج سال تمام رسیده باشد .

بیمه شدگانی می توانند از مستمری بازنشستگی طبق ماده 76 قانون استفاده نمایند که تا تاریخ تقاضای بازنشستگی حداقل 20 سال تمام حق بیمه به مأخذ کامل را به سازمان پرداخت نموده باشند. (حداقل سابقه لازم در این ماده 10 سال بوده که حسب بند ”3” جزء ”ب”‌ قانون اصلاح تبصره 2 ماده 76 قانون تأمین اجتماعی مصوب 14/7/80 مجمع تشخیص مصلحت نظام از 14 مهر 1381هر سال ، یکسال اضافه گردید تا به 20 سال تمام رسید.)

میتوانید در صورتیکه امکان پرداخت و ادامه بیمه تامین اجتماعی تون رو ندارید، از طریق یکی از دفاتر بیمه ای معتبر اقدام به تهیه بیمه نامه عمر و بازنشستگی نموده و با 15 سال سنوات پرداخت بازنشسته شوید.

جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید