در بیمه درمان تکمیلی توسط
ایا بیمه تکمیلی درمان عمل اسلیو معده را پوشش میدهد؟
2 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و درود

عمل بای پس معده یا اسلیو معده در واقع برداشتن قسمتی از معده(کوچک کردن معده)برای کنترل وزن افراد انجام میشود که در اینصورت فرد با مقدار کمی از خوراک احساس سیری و بدن ناچار است برای تامین کالری مورد نیازش اقدام به سوزاندن پربی های اضافه بدن نماید

اما این عمل چون هم جنبه زیبایی و هم جنبه پزشکی و درمانی دارد برای ان حد و مرزی تعیین کرده اند که در آن حالت فقط به افرادی که بی ام ای آنها بالای 40 میباشد هزینه عمل را پوشش میدهند و در غیر اینصورت جنبه زیبایی به آن نسبت میدهند

وزن فرد ( به کیلوگرم ) را به مجذور قد ( به متر ) تقسیم نموده (قد2 ÷وزن )

تفسیر BMI
کم وزن کمتر از 18.5
وزن طبیعی 18.5 تا 25
اضافه وزن 25 تا 30
چاقی متوسط 30 تا 35
چاقی زیاد 35 تا 40
چاقی فوق العاده بیشتر از 40

ولی بطور اگر بی ام ای یک فرد بالای 40 باشد هزینه این اعمال جراحی در تمامی شرکت های بیمه گر قابل پرداخت میباشد

فقط در یک صورت پوشش داده نمیشود که شرط بیماری قبل از شروع بیمه نامه در مفاد قرارداد درج شده باشد که برای بیمه های گروهی این شرط نقض شده است