در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام ببخشید ميشه در مورد بیمه تکمیلی راهنمایی کنید من تازه بیمه تکمیلی ایران کردم ميخواستم ببینم برای عمل اسلیو معده با بی ام ای بالای ۴۰ میتونم از بیمه استفاده کنم در صورت پاسخ مثبت از چه تاریخی بعد از قرار داد ميشه بستری شد و بیمه تعلق ميگيره چون شنیدم ۳ماه باید صبر کنیم این درسته یا نه ممنون
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

اگر بیمه نامه های گروهی تهیه نمایید فاقد دورهخ انتظار میباشد ولی اگر انفرادی داشته باشید معمولا سه ماه دوره انتظار دارند

البه ناگفته نماند که در بای پس معده بی ام آی باید بالای 40 باشد