در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

با بی ام آی بالای ۴۰،بیمه آتیه سازان حافظ چند درصد از هزینه عمل جراحی اسلیو معده را در بیمارستان خصوصی طرف قرارداد پرداخت میکنه؟
و اینکه آنلاین پرداخت میکنه؟ یا بعد از اتمام کارها با فاکتور؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اگر bmi شما بالای ۴۰ باشه ابتدا برای تایید اینکه به شما این پوشش و پرداخت هزینه های آن تعلق میگیره ابتدا میبایست پزشک‌معتمد سازمان تامین اجتماعی و سپس پزشک معتمد بیمه آتیه سازان حافظ شما رو معاینه و برای انجام عمل تایید کنن،سپس شما مراحل پیدا نمودن بیمارستانها و سقف تعهدات رو اطلاع داشته باشی.

و بنده فرض رو بر این میگذارم که شما تمام این مراحل رو انجام دادی.

پس‌باید سقف تعهدات آتیه سازان حافظ رو از واحد اداری یا واحد عقد قرارداد تون سوال بفرمایین.

معمولا بیمه های پایه(تامین اجتماعی،ایرانیان و....) حداکثر تا ۳۰٪ و مابقی رو تا سقف تعهدات مندرج در قرارداد توسط بیمه تکمیلی کاور میشه.

حال سوال اینجاس که در قرارداد شما سقف پوشش بستری و جراحی عمومی چقدر و هزینه عمل اسلیو شما چقدره؟

ضمنا مراکز طرف قرارداد با آتیه سازان حافظ بصورت آنلاین معرفی نامه رو صادر میکنن و نیازی به مراجعه به شعب برای صدور معرفینامه نیست.

فقط در بیمارستانهای غیر طرف قرارداد با بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ، شما میبایست ابتدا تمام هزینه ها رو از جیب خودتون پرداخت کنین،سپس اصل فاکتورها،دستور های پزشک(نسخه) و مدارک رو به نمایندگی ها یا شعب آتیه سازان حافظ تحویل و منتظر صدور حواله پرداخت خسارت تون باشید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام