در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام
می خواستم بدونم چه مشاغلی هستند که کارفرما باید 10درصد از حق بیمه را بپردازد.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام مشاغلی که مشغول کمک دولت هستن امثال تراشکاری قالبسازی .کلا بیست نوع کار میباشد که مشمول کمک دولت میباشند که ۷٪ +۳٪بیمه بیکاری جمعا ۱۰٪میباشد در صورتی که به موقع پرداخت نماید اگر به موقع پرداخت نکنه میباست ۳۰٪پرداخت نماید..ایمانی