در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق قانون کار کارفرما موظف است کارگران خود را بیمه تامین اجتماعی نموده و 23% از حق بیمه را پرداخت نماید ، و کترگر نمی تواند درخواست مبلغ نموده و بگوید بیمه را نمی خواهم ، درصورتی که کارگر درخواست داد و کارفرما مبلغ را واریز نمود ، درصورت مطلع شدن تامین اجتماعی از وجود کارگر یا کارگرانی که در لیست اسمشان درج نشده است کارفرما جریمه و بایستی کل حق بیمه ها و جرایم را پرداخت نماید.

ضمنا میزان 7% از مبلغ از خود کارگر گرفته می شود و بهتر است برای سوابق ، بیکاری ، از کارافتادگی و بازنشستگی بفکر آینده بود.

* توصیه : بهتر است کنار این بیمه اجباری یک بیمه عمر و تامین آتیه نیز برای آینده درخشان و بهتر داشته باشید.