در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (320 امتیاز)
با سلام، میخواستم بدونم اگر در بیمه پاسارگاد اقساط حق بیمه عمر بنا بر مشکلاتی تا مدتی به تعویق بیفتد چه شرایطی پیش میاد؟ آیا بیمه نامه فسخ میشه؟

مثلاً اگر من حق بیمه ماهیانه پرداخت میکنم و 3 ماه نتونم حق بیمه ام رو پرداخت کنم آیا هنوز میتونم این بیمه رو ادامه بدم یا کلاً دیگه قرارداد فسخ میشه و هیچ پولی را برنمیگردانند؟

 لطفاً اگر امکانش هست همه شرایطش رو توضیح بدید که تا چه زمانی و به چه صورت میشود.
باتشکر
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

اگر تا قبل از ۶ ماه بیمه نامه ای را که نپرداختین،پرداخت کنین بهتره و میتونین بهمراه پر نمودن یک برگه گواهی پزشکی و پرداخت اقساطی که عقب افتاده،براحتی می تونین بیمه نامتون رو ادامه بدین.

البته در طی این مدتی که حق بیمتون رو پرداخت نکردین،پوشش بیمه ای ندارین و اگه براتون اتفاقی بیفته شرکت بیمه قانونا میتونه بشما خسارت و غرامتی پرداخت نکنه.

اگه نپرداختن حق بیمه شما بیش از۶ ماه طول بکشه،بیمه نامتون به بیمه مخفف تبدیل میشه،یعنی بر اساس میزان اندوخته ای که ناشی از پرداخت حق بیمه هاتون بوده،مقداری تبدیل به پوششی بسیار مختصر در بیمه نامتون میشه، و این پوشش ها خیلی زیاد نخواهد بود.

در هر صورت،حق بیمه های پرداختی تون،به هیچ وجه سوخت نشده و قابلیت ادامه دادن داره.