در جریمه و بدهی بیمه توسط (170 امتیاز)
سلام
رای حل اختلاف مبنی بر بیمه معوقه را گرفتم به بیمه بردم حالا موندم کارفرما تا چه موقع وقت داره بیمه ای را که نریخته بریزه بحساب میتونه بیمه را نریزه یا سر باز بزنه چقدر زمان بره تا بریزه چون تا نریزه بیمه میگه بیمه بیکاری وصل نمیشه
ممنون از بید برگ و مشاوران
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
مبلغ به کارفرما ابلاغ می شه و کارفرما از تاریخ ابلاغ یکماه حق اعتراض داره ، اگه مدارک قابل قبولی داشته باشه ، و بعد از اون سابقه شما اعمال می شه