در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
نمایش از نو توسط
س
بنده در تاریخ ۲۳ خرداد از کار اخراج شوم و بعد از شکایت و حل اختلاف و رای حالا که برا بیمه بیکاری اقدام کردم میگویند چون تو برج ۳ برای شما ۱۹ روز بیمه رد شده و کارکرد شما ۲۳ روزه .بیمه این ناهمخونی را قبول نمیکنه و بیمه بیکاری نمیدند ایا این درسته ؟ و در ضمن تو رای هیات حل اختلاف ۲۳ روز کارکرد خرداد ذکر شده اما چیزی از واریز بیمه  این چند روز ننوشته ایا بیمه بیکاریم تایید میشه یا نه؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
سلام

با توجه به گفته های شما عدم همخوانی تو یک ماه هستش

حالا سوال اینجاس این مطالبی رو که فرمودین کارشناس بیمه گفته که نمی شه یا از بیرون شنیدین و با رای هیات تشخیص بیکاریتون برقرار شده یا نه؟

درصورت اظهار عدم دریافت بیمه بیکاری به علت 4 روز نداشتن تطابق در لیست بیمه ، به مسئول امور بیمه شدگان مراجعه نمایید حتما رفع مشکل می شود